A siker közös folyamat

Munkaadóknak

„Mindig a jövőnek kell dolgozni,
nem a hirtelen zsebre vágható pillanatnyi sikernek”

Mi, az Adapt Kft-nél arra törekszünk, hogy az ügyfél azt a lojális, adott pozícióra legmegfelelőbb munkaerőt találja meg, aki hosszútávon járul hozzá a cég sikereihez.

Szakképzett kollégáink a toborzási feladatokat mindig a maximális körültekintéssel, a partnercég igényeihez igazodva végzik el.

Cégünk a kölcsönzés időtartamára:

  • érvényes munkaszerződést köt
  • elvégzi a munkavállalóval kapcsolatos kötelezettségek teljes adminisztrációját és ügyintézését
  • gondoskodik a munkavállaló orvosi alkalmassági vizsgálatáról

Reméljük hamarosan partnereink között köszönthetjük Önöket is!

2022-ben új úton!

„Miért jó nekünk, ha harmadik országbeli munkaerőt alkalmazunk?”

Felmerül a kérdés, hogy miben más egy harmadik országbeli munkaerő?!

A megfelelő alkalmazottak toborzása az egyik legnagyobb kihívás minden cég számára. Ráadásul nem elég, ha sikerül elérnie a kívánt létszámot, folyamatos az elvándorlás, s ez szinte minden cégre jellemző. Ennek számos oka lehet, többek között a túlkínálat.

Tapasztalataink alapján a munkaerőnek mindig több lehetősége van, saját érdekei alapján mérlegel, legyen az anyagi, vagy kényelmi szempont. A szakmával nem rendelkező magyar munkaerő általában az anyagi jólétet helyezi előtérbe, ezért habozás nélkül tovább áll, amint kedvezőbb lehetőség adódik.

El is érkeztünk ahhoz a részhez, mikor már körvonalazódik a legfontosabb különbség a harmadik országbeli és magyar munkaerő között...
A külföldi, leendő munkatársakban a legnagyobb motiváló erő a megfelelési vágy, az a hozzáállás, hogy lojális és stabil része akar lenni a cégnek, ahol dolgozik. További fontos szempont, hogy sokféle területen alkalmazhatóak!

Az indiai munkavállalók remekül beilleszthetők termelésbe, hiszen a monoton munkavégzés nem ismeretlen számukra. Nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek és angolul beszélők, tehát alkalmazhatók vendéglátásban és mezőgazdasági területeken egyaránt.

A fülöp-szigeteki munkaerő megállja a helyét az építőiparban, minőségi munkájuk, asztalos, kovács, kőműves, hegesztő, villanyszerelő szakmákban jól ismert. Mivel türelmesek és ügyesek, remekül illenek akár a textil iparba, varrodába is. A vendéglátásban pedig tisztelettudó, hűséges tulajdonságaik miatt ideális munkavállalók.

Nepál főként mezőgazdaságra és állattenyésztésre épül, ezért az ázsiaiak kiváló munkásai ennek az ágazatnak. Kitartó és szorgalmas munkavégzés jellemzi őket, a vendéglátásban és építőiparban is megállják a helyüket. Higgadt, megnyerő személyiségek, ezért alkalmazhatóak egy relaxációs központban is.

Miért jó tehát a harmadik országbeli munkaerő? - Mindenképpen hosszútávra terveznek, minimum 2 évre érkeznek az országba és mindent megtesznek azért, hogy alkalmazóik elégedettek és sikeresek legyenek!