A siker közös folyamat

Rólunk

Az Adapt Kft. több, mint 15 éve kínál komplex, és egyénre szabott munkaerő-piaci megoldásokat. Kölcsönzött munkaerők száma közel 600 fő.

Szolgáltatási portfóliónk az alábbi fő tevékenységi körökből áll:

  • Munkaerő-kölcsönzés, -közvetítés
  • Szellemi és fizikai munkaerő-közvetítés
  • Megváltozott munkaképességű jelöltek toborzás-kiválasztása, közvetítése
  • Munkaerő-piaci tanácsadás

Vállalatunk 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezik.
Cégünk rendelkezik ISO9001 tanúsítvánnyal.
Célunk, hogy az álláskereső a számára legkedvezőbb állást találja meg, mert az elégedett munkaerő teszi eredményessé a céget, ahol dolgozik.

Bővítettük a külföldi munkaerő kölcsönzési és közvetítési szolgáltatásunkat 2022-ben.

Az Adapt Kft. kiemelt szolgáltatóként harmadik országbeli munkavállalókat is foglalkoztathat így partnereink részére teljeskörű ügyintézéssel tudunk biztosítani immár nepáli, fülöp-szigeteki és indiai munkaerőt is! Az interkulturális kommunikáció és integrációs folyamatokat többnyire angol nyelven bonyolítjuk le, a kiválasztási folyamatokban is angol nyelvű bemutatkozó videókat alkalmazunk.
Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, például a nepáliak jelentős része beszél angolul és rendkívül elkötelezett munkavállalás jellemzi őket. Szorgalmas hozzáállásukkal könnyen és gyorsan tanulnak, aprólékos és felelősségteljes munkavégzésre képesek.
A Távol-Keleti munkavállalók jól integrálhatóak a magyar termelővállalatok kultúrájába, hiszen ezen munkavállalók igénylik az irányítást és a kontrollt, ugyanakkor képesek produktív és hosszútávú munkavégzésre.
Mi az Adaptnál mindig a partner igényeihez igazodva alakítjuk a toborzási folyamatot, lépjen kapcsolatba velünk!
Állásajánlatok Munkaadóknak